Novice

... z vami že 20 let
Novice

Novice

Uspešen zaključek izobraževanja

  • 11 junij 2024
Uspešen zaključek izobraževanja
Naša sodelavca sta uspešno zaključila izobraževanje "Vodja vitkih projektov izboljšav", ki je potekalo v organizaciji SIQ od 5. marca do 11. junija 2024.
Usposabljanje, ki ga je vodil dr. Peter Metlikovič, strokovnjak na področju Vitke proizvodnje, je bilo osredotočeno na metode vitke proizvodnje in optimizacijo procesov, kar bo našemu podjetju omogočilo še učinkovitejše delovanje in doseganje konkurenčne prednosti na trgu.
V podjetju se zavedamo pomembnosti nenehnega učenja in rasti zaposlenih. Vlaganje v njihovo znanje in kompetence je ključnega pomena za našo rast, razvoj in optimizacijo poslovanja. S tem pristopom ne le izboljšujemo delovne procese, temveč tudi krepimo inovativnost in prilagodljivost podjetja v dinamičnem poslovnem okolju.
Sodelavcema iskreno čestitamo. Prepričani smo, da bo njuno novo pridobljeno znanje pripomoglo k še uspešnejšemu izvajanju projektov ter dolgoročno prispevalo k izboljšanju poslovnih rezultatov.
 

connecting green

Okoljsko odgovorni - podjetniško uspešni!

Zadnje novice

Trajnostni dobavitelj

Trajnostni dobavitelj

Z veseljem sporočamo, da smo uspešno zaključili program usposabljanja »Sustainable Suppliers«, ki ga je razvila mreža Združenih narodov za trajnostni razvoj (UN Global Compact).

Preberi več
Uspešen zaključek izobraževanja

Uspešen zaključek izobraževanja

Naša sodelavca sta uspešno zaključila izobraževanje "Vodja vitkih projektov izboljšav", ki je potekalo na SIQ od 5. marca do 11. junija 2024. Sodelavcema iskreno čestitamo!

Preberi več

Kontaktirajte nas

Strinjam se s pogoji izjave o varovanju podaktov
Naloži zemljevid