Razvoj

... z vami že več kot 18 let

Kopur d.o.o. ima status raziskovalno-razvojne organizacije, ki je registrirana pri Javni agenciji za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije pod šifro 2483. V raziskovalni skupini Kopur - razvoj so izkušeni strokovnjaki s kemijskega področja, ki je neposredno povezan z razvojem novih izdelkov iz recikliranih materialov ter njihovi uveljavitvi v serijski proizvodnji.

Razvoj

Razvojne aktivnosti v podjetju Kopur d.o.o. pomagajo uresničevati začrtano strategijo razvojno usmerjenega podjetja učinkovite rabe recikliranih materialov, kar smo leta 2011 nadgradili z vključitvijo v Razvojni center Koroškega gospodarstva (RACE KOGO d.o.o.), kjer je centrirano izjemno znanje strokovnjakov iz različnih področij, ki vključuje nova znanja, nove tehnologije in napredne materiale. V okviru teh aktivnosti vodimo več projektov možnosti uporabe reciklažnih materialov pri izolacijah pasivnih hiš, oken in vrat.

Pri razvojnih projektih posebej uspešno sodelujemo s Fakulteto za tehnologijo polimerov (FTPO), ki se v okviru svojega aplikativnega raziskovalnega dela redno vključuje v iskanje strokovnih rešitev.

Razvoj je usmerjen v izdelke za avtomobilsko industrijo, kot so 3D akustični izdelki, ter izdelki za gradbeništvo in stavbno pohištvo, kot so 3D izdelki iz kompozitnih materialov, ki služijo kot akustična, toplotna in ognjevarna izolacija.

Razvijamo tudi kompleksnejša orodja za procese izdelave lastnih produktov.

Pri sodelovanju z novimi partnerji sledimo t.i. strategiji win-win, ki prinaša pozitivne učinke za obe strani in obojestransko zadovoljstvo.

connecting green

Okoljsko odgovorni - podjetniško uspešni!

Zadnje novice

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

V podjetju KOPUR d.o.o. iščemo nove sodelavke oz. sodelavce za opravljanje del na naslednjih delovnih mestih v proizvodnji: KONTROLA IN PAKIRANJE (1 oseba) ter MODELAR (2 osebi).

Preberi več
Ponovno zlata inovacija

Ponovno zlata inovacija

Koroška gospodarska zbornica nam je 30. maja 2019 na Ravnah na Koroškem v sklopu dogodka Povezujemo inovativnost – zakaj? podelila zlato priznanje za najboljšo inovacijo v regiji za leto 2019 za izdelavo kompozitne...

Preberi več

Kontaktirajte nas

Strinjam se s pogoji izjave o varovanju podaktov
Naloži zemljevid
Film Izle