Razvoj

... z vami že 20 let

Kopur d.o.o. ima status raziskovalno-razvojne organizacije, ki je registrirana pri Javni agenciji za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije pod šifro 2483. V raziskovalni skupini Kopur - razvoj so izkušeni strokovnjaki s kemijskega področja, ki je neposredno povezan z razvojem novih izdelkov iz recikliranih materialov ter njihovi uveljavitvi v serijski proizvodnji.

Razvoj

Razvojne aktivnosti v podjetju Kopur d.o.o. pomagajo uresničevati začrtano strategijo razvojno usmerjenega podjetja učinkovite rabe recikliranih materialov, kar smo leta 2011 nadgradili z vključitvijo v Razvojni center Koroškega gospodarstva (RACE KOGO d.o.o.), kjer je centrirano izjemno znanje strokovnjakov iz različnih področij, ki vključuje nova znanja, nove tehnologije in napredne materiale. V okviru teh aktivnosti vodimo več projektov možnosti uporabe reciklažnih materialov pri izolacijah pasivnih hiš, oken in vrat.

Pri razvojnih projektih posebej uspešno sodelujemo s Fakulteto za tehnologijo polimerov (FTPO), ki se v okviru svojega aplikativnega raziskovalnega dela redno vključuje v iskanje strokovnih rešitev.

Razvoj je usmerjen v izdelke za avtomobilsko industrijo, kot so 3D akustični izdelki, ter izdelki za gradbeništvo in stavbno pohištvo, kot so 3D izdelki iz kompozitnih materialov, ki služijo kot akustična, toplotna in ognjevarna izolacija.

Razvijamo tudi kompleksnejša orodja za procese izdelave lastnih produktov.

Pri sodelovanju z novimi partnerji sledimo t.i. strategiji win-win, ki prinaša pozitivne učinke za obe strani in obojestransko zadovoljstvo.

connecting green

Okoljsko odgovorni - podjetniško uspešni!

Zadnje novice

20. obletnica podjetja

20. obletnica podjetja

KOPUR d.o.o. letos praznuje 20. obletnico delovanja. S ponosom se oziramo na prehojeno poslovno pot, saj smo z leti razvili vse kompleksnejše izdelke, uvedli dodatne programe, izboljšali razvojne, tehnološke in...

Preberi več
Ukrepi Kopur v zvezi s pandemijo Corona virusa

Ukrepi Kopur v zvezi s pandemijo Corona virusa

 

Preberi več

Kontaktirajte nas

Strinjam se s pogoji izjave o varovanju podaktov
Naloži zemljevid
Film Izle