Novice

... z vami že 20 let
Novice

Novice

KOPUR Soft varovalne plošče na novem jeklenem poligonu v Kranju

  • 14 oktober 2021
KOPUR Soft varovalne plošče na novem jeklenem poligonu v Kranju

Pod Šmarjetno goro v Kranju so v uporabo predali nov poligon za vadbo na prostem, ki ga je Skupina SIJ – Slovenska industrija jekla postavila v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez ob podpori lokalnih skupnosti. Mestna občina Kranj je postavila temeljno infrastrukturo, na katerem stoji poligon, pri čemer so bile uporabljene gumijaste varovalne plošče podjetja KOPUR d.o.o.

"Uporaba poligona bo sprostitvena dejavnost. Uporabljali ga bodo lahko vsi, brez kakršnih koli obveznosti. Lahko se bodo pozabavali, raztegnili, profesionalni športniki pa bodo lahko na njem izvedli tudi treninge. Želimo si, da tukajšnji poligon res služil svojemu namenu,« je poudaril kranjski podžupan Robert Nograšek.

Vsak poligon ima tudi svojega ambasadorja. Ambasador kranjskega je tako postal naš odlični kolesar Matej Mohorič. »Jaz mislim, da se vsi Kranjčani, ki se redno rekreirajo in obiskujejo Šmarjetno goro, lahko tukaj tudi razgibajo, naredijo nekaj vaj za moč, kar pri današnjem stilu življenja zagotovo pride to prav. Zdi se mi odlična pobuda in upam, da bodo poligon občani uporabljali v čim večjem številu,« je dejal Mohorič.

Avtor: P.Š.
Foto: Peter Šalamon
Datum objave: 13.10.2021
Vir: zurnal24.si

connecting green

Okoljsko odgovorni - podjetniško uspešni!

Zadnje novice

Sofinanciranje MFE KOPUR

Sofinanciranje MFE KOPUR

Namen operacije MFE KOPUR je nakup in vgradnja naprave za proizvodnjo električne energije z izrabo sončne energije, z namenom povečati delež uporabe obnovljivih virov energije ter zmanjšati emisije CO2...

Preberi več
Uspešni na javnem razpisu BIZI NOO

Uspešni na javnem razpisu BIZI NOO

Podjetje je bilo uspešno na javnem razpisu za spodbude za sofinanciranje začetnih investicij na obmejnih problemskih območjih – BIZI NOO in BIZI NOO POSOJILO (kratica javnega razpisa: BIZI NOO)« s...

Preberi več

Kontaktirajte nas

Strinjam se s pogoji izjave o varovanju podaktov
Naloži zemljevid